Welkom bij SO 2

 Foto-album SlootjesdagKlik hier voor foto's van de tandarts in de klas.

Trouwpartij

Meike van Erp van de Emiliusschool uit Son  en Sem van Hal uit SO2 trouwden onlangs in het PSV stadion. Deze zogenaamde bruiloft kwam tot stand omdat Meike een wens had ingediend bij PSV. En deze wens kwam op woensdag 22 april uit.
Meike en Sem werden met een witte cabrio opgehaald en naar het PSV stadion gebracht. Stadionspeaker Arie Willems trad op als de zogenaamde ambtenaar van de burgerlijke stand. Hij vertelde enkele leuke anekdotes over het bruidspaar en leidde de ceremonie voortreffelijk. Phoxy was ook van de partij. Hij had de trouwringen op de echte kampioensschaal liggen en bracht ze onder luid applaus naar de 2 tortelduifjes. Joeij Teunissen uit SO2 mocht als getuige opdraven en dat vond hij keigaaf.
Nadat Sem en Meike het ja-woord hadden uitgesproken, zongen de leerlingen en de begeleiders van SO2 nog een lied dat meester Peter Smetsers had geschreven. Sem en Meike kregen na het officiŽle gedeelte nog een rondleiding. De leerlingen van SO2 werden na het nuttigen van een heerlijke PSV cupcake weer naar huis gebracht
.   

        
    

     


Namenspel


Maandag 20 april waren de leerlingen van SO2 tijdens de dramales druk in de weer met een namenspel. Een leerling zat achter het laken. Dit doek viel na 3 tellen en dan moesten ze meteen de naam zeggen van degene, die achter het laken zat.  Meester Peter had dit spel gedaan in Portugal waar hij namens de school was een project over gezonde voeding en gezond gedrag. De kinderen van SO2 vonden het een leuk spel.