De schoolreis!


 
Dinsdag 27 september was het dan eindelijk zo ver. Na al een aantal weken met het thema ‘sprookjes’ te hebben gewerkt mochten we dan nu echt naar de Efteling.
Rond de klok van 10:15 uur kwamen we met de bus aan bij de Efteling.
Allereerst zijn we met de hele groep in de Fata Morgana gegaan. Na een mooi tochtje op het water zijn we naar de Bobslee gegaan. Sommige leerlingen sloegen deze attractie graag over (wat ook niet erg was), want we hadden afgesproken dat je nergens in moest maar mag!
We waren al in de buurt van de Piranha, dus die hebben we ook even meegepikt.
Sommige leerlingen waren wat nat geworden, maar de meester was het natst van allemaal. Het water stond tot in zijn schoenen, maar gelukkig was het goed weer en droogde het snel.
Nog even naar de Vliegende Hollander (alleen Joeij wilde hier graag in) en toen was het tijd om frietjes te gaan eten. Bij de frietjes kregen we kipnuggets en een pakje drinken. Dat ging er wel in!
Na het eten zijn we met de hele groep in de Droomvlucht gegaan. Die attractie is zeer geliefd bij de leerlingen.
Nog even naar de Vogelrok, Monsieur Cannibale en niet te vergeten het Carnaval Festival (fijn, voor de hele dag verder dat liedje in onze hoofden! J)
Kort daarop zijn we naar de Oldtimers en Schommelschip gegaan. Rens en Joeij zijn in de tijd even in de nieuwe achtbaan ‘de Baron’ gegaan. Nog even langs de Python en toen hebben we uitgebreid de tijd genomen in het sprookjesbos. Pinoccio, de rode schoentjes, Rapunzel, de Sprookjesboom, etc….
Na het sprookjesbos zijn we onze boterhammen gaan opeten bij het Anton Pieck Plein. Daar hebben sommige leerlingen nog een aantal ritjes gemaakt in de zweefmolen.
Helaas zat de tijd er daarna alweer op (het was 17:50 uur) en zijn we naar de bus gelopen.
Het was een geweldige dag met geweldig weer!

Fijn weekend!
 
Met vriendelijke groeten,
 
Team SO2