Dat Thom Vermue een muzikale liefhebber is van het carnavalsfeest, is bij ons genoegzaam bekend. Hij draait namelijk al jaren als dj de sterren van de hemel op De Groote Aard. Maar Thom beschikt over nog meer creatieve gaven  want hij is ook een fervent wagenbouwer bij carnavalsvereniging GE WIT M»R NOOIT uit Hapert.

In het kader van de lessencyclus Rondje Nederland, organiseerde hij vorige week donderdag een excursie naar de hal van boer Geraerts, waar zijn carnavalsclub een wagen aan het bouwen is. De leerlingen van de VSO Bovenbouw Arbeid  gingen op de fiets naar de hal en genoten met volle teugen van deze leerzame excursie.

Thom hield eerst op school een fantastische spreekbeurt over de vereniging en toonde enkele kleurrijke foto's van de wagens, die eerder gemaakt werden. In Hapert werden wij gastvrij ontvangen door zijn moeder Anita, broer Koen en bestuurslid Hendrik Mollen. Thom verzorgde de rondleiding en liet zien hoe de wagen gebouwd wordt. De vele vragen van de leerlingen en begeleiders beantwoordde hij prima en hij liet zelfs zien hoe je moet lassen.

Jay overhandigde hem op het laatst een passend cadeau en meester Peter bedankte Thom voor de geweldige excursie.