Co÷rdinatoren bezoek aan Rome

Bart en Hannie bezochten van 16 tot 19 januari 2017 Rome voor het Erasmusproject. Daar was een co÷rdinatorenbijeenkomst gepland. Ze wisselden informatie, ervaringen en activiteiten uit.

De Poolse co÷rdinator Adam vertelde ons wat er nog gedaan moet worden voor het slagen van het project. Het loopt af rondom juni 2017

Emanuele, onze Italiaanse gastheer vertelde ons hoe ver de ontwikkelingen zijn van het kookboek. Als we allemaal een beetje doorwerken kan het in juni af zijn, wel nog in de Engelse versie.De Italiaanse collegaĺs hadden een hotel geboekt nabij het Vaticaan in Rome, zodat we ook wat van de stad konden zien. Het hotel was een klooster met een echte kapel, eenvoudige kamers en een mooie tuin.

        

We zijn ook wat dingen in Rome gaan bekijken zoals de Sint-Pieterskerk en het Vaticaan museum. Natuurlijk hebben we ook de Trevi Fontijn, de Spaanse trappen en het Colosseum gezien.

        

Van 20 tot 24 maart gaan we een bezoek brengen aan de Bulgaarse school in Ruse. We gaan dan weer met 4 Leerlingen en 2 meesters en 2 juffen vliegen en Ruse bekijken. We kijken er al naar uit.